Η χρήση της ιστοσελίδας μας συνεπάγεται την αποδοχή από τον επισκέπτη της χρήσης Cookies για την βελτίωση της εμπειρίας πλοήγησης.

 

  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 210 5728900

Επισκεφτείτε το νέο μας site www.dedron-sa.gr

 

Η Dedron είναι το συνώνυμο της ποιότητας στο χώρο του ξύλινου δάπεδου και εξειδικεύεται στο να δίνει τις ιδανικές λύσεις για τον κάθε χώρο, με σεβασμό στη μοναδικότητά του.

Η μεγάλη ποικιλία σχεδίωνυλικών, αλλά και η υψηλή τεχνογνωσία στο ξύλινο δάπεδο σε συνδυασμό με την προσεγμένη διαδικασία παραγωγής - τοποθέτησης, καθιστούν την εταιρεία Dedron εγγύηση.

Dedron

Dedron: Ξύλινα δάπεδαΩς εισαγωγέας και αποκλειστικός αντιπρόσωπος ξύλινων δαπέδων ευρωπαϊκών οίκων έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε λύσεις τόσο για νέες κατασκευές όσο και για την αναπαλαίωση παλαιοτέρων. Αυτό επιτυγχάνεται καθώς στα προϊόντα μας περιλαμβάνονται όλες οι επιλογές στο ξύλινο δάπεδο (παρκέ μασίφ, προγυαλισμένο, laminate, δάπεδα εξωτερικού χώρου).

Ως κατασκευαστές  με πολύχρονη εμπειρία μπορούμε να προτείνουμε εξειδικευμένες και αξιόπιστες εφαρμογές για κάθε ανάγκη των καταναλωτών. Απλώς απευθυνθείτε στο έμπειρο προσωπικό μας.

Από το 1999 είναι μέλος του Διεθνούς Οργανισμού Ξύλινων Δαπέδων NWFA που εδρεύει στην Αμερική, τον πιο σημαντικό οργανισμό σ' αυτή την κατηγορία. Η πείρα των ανθρώπων της DEDRON σας εγγυάται το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Η έκθεση και τα γραφεία της εταιρείας βρίσκεται στην οδό Αρκαδίας 17 στο Περιστέρι (χάρτης) ενώ οι αποθήκες στη θέση Σκάρπα στον Ασπρόπυργο (χάρτης).