Η χρήση της ιστοσελίδας μας συνεπάγεται την αποδοχή από τον επισκέπτη της χρήσης Cookies για την βελτίωση της εμπειρίας πλοήγησης.

 

  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • 210 5728900

Επισκεφτείτε το νέο μας site www.dedron-sa.gr

ΠΑΡΚΕ ΠΡΟΛΟΥΣΤΡΑΡΙΣΜΕΝΟ

Παρκέ προλουστραρισμένο είναι το ξύλινο δάπεδο που αποτελείται από τρία επάλληλα και διαφορετικά είδη ξύλου τα οποία έχουν κολληθεί μεταξύ τους με υψηλή πίεση και λουστραριστεί ώστε να έχουμε ένα προϊόν έτοιμο να τοποθετηθεί χωρίς να χρειάζεται τρίψιμο, αστάρωμα και βερνίκι στον χώρο του πελάτη. 

Η Universal Flooring, μια διεθνής εταιρεία μεταξύ των ηγετών στα πολυ-στρωματικά δάπεδα για τις τελευταίες δύο δεκαετίες, προσφέρει μία ευρεία γκάμα προϊόντων ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας, τα οποία κατασκευάζονται από την καλύτερη επιλογή παγκοσμίως κλασικών και εξωτικών ειδών. Ως θυγατρική της Unilin, και η ίδια θυγατρική της Columbia Forest Products, κατασκευαστής προϊόντων από ξύλο, κοντραπλακέ και καπλαμά για πάνω από δεκαπέντε χρόνια, οι εγκαταστάσεις μας περιλαμβάνουν εργοστάσια και γραφεία στην Βόρειο Αμερική, Ευρώπη και Νοτιοανατολική Ασία, με πάνω από 4.000 υπαλλήλους, παρέχοντας εξαίρετο επίπεδο παγκόσμιας διανομής.

Η εστίασή μας στην ποιότητα αποδεικνύεται από τις συνεχόμενες αυστηρές επιθεωρήσεις που εξασφαλίζουν την προσκόλλησή μας στις υψηλές προδιαγραφές, σε όλη την διαδικασία παραγωγής.
Οι παραγωγικές μας μονάδες έχουν πιστοποίηση ISO 9001, εξασφαλίζοντας ένα παγκόσμια αποδεκτό επίπεδο ποιότητας προϊόντος. Είμαστε υπερήφανοι που δημιουργήσαμε την επιχείρησή μας υπερβαίνοντας τις προσδοκίες των πελατών μας.

Η Universal Flooring υποστηρίζει ένθερμα την προστασία του περιβάλλοντος και την προσοχή στην ανανεώσιμη χρήση των πηγών του πλανήτη μας.
Οι επιστρώσεις μας επίσης ικανοποιούν τις υψηλότατες διεθνείς περιβαλλοντικές προδιαγραφές.

www.universalwoodfloor.com

 

 

Προϊόντα

Άλλες επιλογές

Επικοινωνία